zaterdag 25 april 2015

Pump it up!

Mannen, let op! Deze blog is voor jullie, om nu eens een beetje duidelijkheid te scheppen in de wereld van de penispomp. Het is niet zo eng als het eruit ziet en voor veel mannen maakt een penispomp de sex (weer) leuk!

Veel mannen kijken toch maar met een scheef oog naar de penispomp. Het zijn soms grote gevallen met wijzertjes en hendels, maar ze dienen allemaal hetzelfde doel: de penis vacuüm zuigen, zodat deze zich vult met (meer) bloed. Ideaal voor mannen die (tijdelijk) een grotere penis willen, mannen met erectieproblemen of mannen die een extra sensatie willen tijdens de sex.



De penispomp is vooral bekend als hulpmiddel voor mannen die niet meer geheel stijf kunnen worden. Het is een prachtige oplossing hiervoor, omdat het effect tijdelijk is en geen bijwerkingen heeft. De uitwerking van sommige pillen tegen erectiestoornissen kan schadelijk zijn voor je gezondheid, of ze zijn niet te combineren met medicijnen die je eventueel al slikt. Dan is de penispomp ideaal!

Een penispomp bestaat meestal uit een aantal onderdelen: de plastic buis, een mondstuk, een slang en een handvat of balletje, waarmee je kunt pompen. Het mondstuk is meestal van een zacht materiaal, om de aansluiting van de penis op de pomp luchtdicht te maken.


Maar hoe gebruik je de pomp nu goed? Voor je je penis inbrengt kun je het mondstuk wat bevochtigen met glijmiddel, zodat de afsluiting hechter is en je makkelijk in en uit kunt bewegen. Als je gaat pompen merk je zelf dat je penis vol loopt met bloed en wanneer je vindt dat hij genoeg gezwollen is kun je de pomp weer van het vacuüm afhalen en je penis terugtrekken. Veel mannen gebruiken dan een cockring om het bloed in de penis te houden en langer van hun grotere erectie te genieten.

En zo simpel is het!

Dan zijn er natuurlijk ook nog varianten op de penispomp, die het mogelijk maken om ermee te masturberen. Deze hebben vaak een uitgebreider mondstuk, soms zelfs in de vorm van een mond of vagina. Ze hebben vaak ook nog de mogelijkheid tot vibratie om de ervaring helemaal onweerstaanbaar te maken.



Veel mannen vragen zich toch af of de penis ook permanent vergroot kan worden met de penispomp.
Hierover lopen de meningen uiteen. Volgens de meeste wetenschappers is dit niet mogelijk, hoewel er mensen zijn die zweren dat bij een dagelijks regime met de penispomp significante groei te zien is.
Ik denk persoonlijk dat de waarheid ergens in het midden ligt. Als je echt elke dag met de penispomp in de weer gaat kun je wel permanente groei zien. Geen 20 centimeter, maar 15% van je huidige lengte is haalbaar. In filmpjes op YouTube bijvoorbeeld wordt uitgelegd hoe je dit zou kunnen bereiken.


En daarmee sluiten we weer een lesje van Lily af. Ik hoop dat ik het mysterie rond de penispomp enigszins heb kunnen oplossen en dat jullie allemaal staan te trappelen om het eens te proberen!

-xxx-

Lily


PS: natuurlijk zijn alle penispompen die je hier hebt gezien (en natuurlijk nog veel meer) te koop in de winkels van Erols.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten