dinsdag 1 september 2015

Dat smaakt naar meer!

Lig je er als vrouw wel eens minder gemotiveerd bij? Of heb je als man wat meer moeite om klaar te komen en wil je graag weer net zo vurig zijn als vroeger? Vrees niet, daar bestaat een oplossing voor!

Voor de vrouw heb je clitoriscrème of -spray. Deze kun je aanbrengen op je clitoris en laat je lekker intrekken. Je merkt binnen enkele minuutjes dat je clitoris gevoeliger wordt, je wordt automatisch ook natter en je raakt opgewonden. Doordat de clitoris beter doorbloedt wordt, kun je makkelijker klaarkomen of zelfs meerdere keren! Je kunt de crème ook gebruiken op je schaamlippen of je G-spot om ook daar extra gevoel in te krijgen.



Een variant daarop is de G-spotcrème van Shunga. Dit is een crème speciaal voor de G-spot, om deze extra te stimuleren en makkelijker vindbaar te maken. Zo kun je proberen om een G-spotorgasme mee te maken of als vrouw spuitend klaar te komen!



Voor de man die moeilijker klaarkomt of graag een extra sensatie heeft tijdens het vrijen is er peniscrème of -spray. Die kun je aanbrengen op de eikel voor meer gevoel, maar ook langs de hele schacht en zelfs op de ballen. Deze crème maakt de penis en de eikel beter doorbloed en zorgt dus voor een hardere erectie en veel intensere sensaties.



Als je graag als koppel wilt genieten van een bijzondere ervaring is er ook een crème voor beiden: Drakencrème van Shunga. Deze breng je aan bij de man op de penis en laat je goed intrekken. De man voelt nu niets, maar als hij penetreert activeert de crème en geeft een hele intense fire&ice sensatie, zo sterk dat beide partners er van kunnen genieten!



Ben je helemaal weg van oraal, dan heb ik ook iets leuks voor je: Aphrodisiac Oil of Divine Oral Pleasure Gloss. De gloss is makkelijk te gebruiken: je brengt het aan op je lippen en overal waar je kust wordt het warm en tintelend....
De Aphrodisiac Oil is verkrijgbaar in heel veel lekkere smaken: chocola, vanille, mint, kers, groene thee, enzovoorts. Je brengt de olie aan op de penis of de vagina en met een beetje oraal spel, zoals likken, blazen, zuigen, begint de olie warm te worden en te tintelen, zodat de zintuigen van je partner helemaal op scherp komen te staan!



Al deze spulletjes kun je gewoon weer halen bij jouw favoriete shop van Erols.nl!

-xxx-

Lily

Geen opmerkingen:

Een reactie posten