vrijdag 18 december 2015

Strap it on!

De strap-on. Als er iets gegiechel losmaakt bij de meeste mensen is het wel dit speeltje. Het kan door twee meiden samen worden gebruikt, of gedragen worden door de vrouw om bij de man een nieuwe lust te ontketenen!


De klassieke strap-on is een harnasje waar je instapt en een dildo of vibrator aan kunt vastmaken om je partner te penetreren. Je hebt er met een broekje, met straps rond je benen, uit een stuk, of met verwisselbare dildo's, in alle vormen en maten. Zoveel mensen, zoveel wensen!


Een bijzondere variant is de 'strap-on zonder straps': een dildo met een gekromd stukje, waar vaak een bolletje aan zit. Dit bolletje wordt door de vrouw ingebracht en vastgeklemd met haar bekkenbodemspieren (dames, doe je kegeloefeningen!) en zo kan ze met het andere stuk haar partner penetreren. Het grote voordeel is dat je met dit speeltje wat meer liefdevolle standjes kunt aannemen en dat je niet in de weer bent met allerlei bandjes. Maarrrr... je moet natuurlijk wel sterke bekkenbodemspieren hebben!

   

Er is een andere strap-on die hol is vanbinnen. Deze kan gedragen worden door de vrouw om haar partner te penetreren, maar ook door de man. Vaak wordt deze variant gedragen door mannen die een kleinere erectie hebben of die de erectie niet lang kunnen volhouden. Zo kunnen ze toch vrijen, zonder zich zorgen te hoeven maken dat de erectie tussentijds even wegzakt.


Heb je wel een stevige erectie, maar wil je partner graag eens iets groters? Dan hebben we daar superdeluxe sleeves voor. Dit is geen strap-on in de zin dat deze hard blijft, maar het is wel een serieuze verlenging/verdikking van de penis! Deze sleeves zijn van Fantaflesh en nemen heel snel de temperatuur van je huid aan. Ze zijn heel zacht en voelen net echt aan. Dus wil jij je partner graag eens verrassen? Denk eens aan deze sleeves!


Om alle mogelijkheden te bekijken kun je eens een bezoekje brengen aan een van de winkels van erols.nl! Graag tot ziens!

-xxx-

Lily

Geen opmerkingen:

Een reactie posten