vrijdag 15 januari 2016

Lily's top tips om je man te verrassen

Wil jij eens aan je vent laten zien dat jij ook spontaan en gedurfd bent in de slaapkamer? Of ben je zo gek op je eigen toys dat je je vriend of man ook eens wilt laten genieten van een toegevoegde waarde in je liefdesleven (zonder Second Love erbij te halen)? 
Bekijk dan deze tips:

Tip 1: Begin zelf jullie vrijpartij

Dat is niet altijd even makkelijk, omdat mannen vaak degenen zijn die het initiatief nemen (en laten we eerlijk zijn dames, ze laten geen kans voorbij gaan om het ons te vragen!). Maar probeer eens een doodgewone dag te nemen waarop je 's ochtends al een hint geeft dat er iets leuks staat te gebeuren en 's middags voor hem staat in lingerie. Ook al zijn wij niet altijd even gelukkig met de minpuntjes van ons lichaam, onze mannen zien ons maar wat graag in een verleidelijk 'net-wel-net-niet-bloot' niemendalletje! 


Tip 2: Probeer eens een sensuele massage

Ga naar je lokale erotiekboetiek en laat je adviseren voor een goede olie voor massage & intiem. De producten die ik van harte aan kan raden zijn PJUR op siliconenbasis en de Massage&Glide van Shiatsu op waterbasis (als je nog van plan bent een speeltje erbij te pakken). Probeer hem gek te maken door zijn borstkas langzaam te masseren en zo langzaam af te zakken naar zijn benen, om daarna plots weer omhoog te masseren... 
Hij wordt gek van verlangen!


Tip 3: Sla je slag met een sleeve

Als je dan toch bij je lokale erotiekboetiek staat, kijk dan eens of je een sleeve kunt vinden. Dit is een rond buisje van jelly of siliconen met ribbels of nopjes aan de binnenkant. Als je hier een beetje glijmiddel aan doet en je gaat hiermee over de penis krijgt je man binnen de kortste keren een orgasme van die kriebelige nopjes! Of je combineert de sleeve met oraal voor een nog intenser gevoel voor hem...
Natuurlijk kan hij de sleeve ook dragen tijdens de sex, zodat jij bij penetratie ook kan profiteren van de nopjes of ribbeltjes op de sleeve! (We moeten ook een beetje aan onszelf denken natuurlijk)

 

Tip 4: Speel een erotisch spel

Koop eens een erotisch spel en leer zo de verlangens van je partner op een andere manier kennen. Alleen door het er met elkaar over te hebben weet je pas echt wat je partner lekker vindt en kun je hem weer op een nieuwe manier tot hoogtepunten brengen. Misschien heeft hij een fantasie over iets nieuws of windt een herinnering aan een eerdere vrijpartij hem nog steeds op... 


Tip 5: Leg hem vast

Leg je man eens vast aan je bed (of stoel/tafel/radiator) en zorg dat hij overgeleverd is aan jouw wil. Veel vrouwen ontdekken zo een sexy kant van zichzelf als ze ineens alle touwtjes in handen hebben om hem te laten genieten van jouw lichaam. Tease hem met lingerie, blinddoek hem en speel een verleidelijk spel met je handen over zijn lijf, gebruik een veer/wartenberg wieltje/zweepje... Mogelijkheden te over voor een spetterende vrijpartij!


Tip 6: Bring a friend

Deze tip is voor avontuurlijke koppels (met een gedurfde fantasie). Met een masturbator erbij kun je je liefdesspel uitbreiden op een heel andere manier. 
Wil je man graag eens gepijpt worden door twee vrouwen, maar wil jij geen andere vrouw aan JOUW vent? Met een masturbator gevormd als een mondje kun je je man toch een soortgelijke sensatie geven. Ook als je een man hebt die (vaker) anaal wil kun je een siliconen kontje cadeau geven. 
Natuurlijk kan een man een masturbator alleen gebruiken (de naam spreekt nogal voor zich), maar ook samen kun je veel plezier beleven aan een extra mondje/kutje/kontje in jullie liefdesspel!


Ik hoop dat jullie met deze tips een hete valentijnsdag tegemoet gaan!

Natuurlijk kun je al deze spulletjes (en meer) vinden in onze winkels. Kijk voor het filiaal bij jou in de buurt op erols.nl.

-xxx-

Lily

Geen opmerkingen:

Een reactie posten